Pic si BOC cel mai prost ministru-n joc :| !

Pic si BOC cel mai prost ministru-n joc 😐

Stire la televizor :

“140.000 de angajaţi MAI vor avea salariile tăiate.
Ministerul a decis reducerea normei de hrană.
Ministrul Igaş anunţă că în iunie încep concedierile’’……..urmata de o alta stire: EMIL BOC a participat, joi, la ambasada ITALIEI, la celebrarea zilei nationale a acestei tari, ocazie cu care a povestit cum a gatit, spaghetti cu branza si unt………pai bai pitic obosit…….unii se omoara ca nu au ce sa manance si tu dai interviu cu ce mananci acasa ?
Salariile voastre de ce nu se reduc ?………….aaaaaaa voi aveti 3 cotcodaci……:).
In Sanatoriile de recuperare o persoana care chiar are probleme, acum numai are loc sau mai bine spus ARE INTERZIS pentru ca indesatul a avut o idee (sa taie cele 30 de zile gratuite pentru recuperare pe an pe care le avea o persoana cu disabilitati)…..acum aducem grupuri de straini sa faca tratament la noi……na sa mai umple buzunarele unora.

Gata ma culc ca m-am umplut de nervi cu foca asta.

Va pupa jorj!

Si eu pe aici! :P

Observ ca am un blog……..(bun spirit de observatie:))) pe care ar trebuii sa mai apara din cand in cand cate un articol despre mine……timpul trece si eu tot nu postez.
Poate nu am timp, poate am, poate imi este lene, poate nu am ce sa va spun, poate am ce sa va spun……..nu stiu :).
Am fost la techirghiol la ‘’tratament’’…….bazin si sala……bine mai mult pentru bazinul ala care de data asta a fost si el insfarsit renovat, reconditionat…….dar stati linistiti ca nicidecum sa ii faca vreo imbunatatire majora…doar arata a nou
O mica descriere sa va faceti o idee : peretii bazinului au o suprafata abraziva de iti ia piele de pe tine iar fundul bazinului este un patinuar in toata regula. Barele de metal din jurul bazinului au fost inlocuite cu unele din plastic…….foarte excellent, nemai dacadac….vorba aia. :p, accesul in bazin pentru o persoana paralizata : PE BRATE……elevator cucu.
Am stat intr-o camera adaptat persoanelor cu disabilitati……..da sigur….facuta fara cap….chiuveta are masca, dulap, masa sa-l ia, deci daca esti in scaun stai la juma’ de metru de ea cand vrei sa te speli pe dinti, oglinda si prizele puse undeva la 1.60 m sa nu cumva sa iti vezi moaca :D.
Au transformat un centru de recuperare intr-o mare afacere care face bani frumosi si cam atat.
Sunt in sesiune………bucurie mare pe capul meu :-j……luni examen, marti examen, miercuri examen………huuuoo dupa cine a facut programul asta…….cat de mare cred ei ca am HDD ? 😀
Sa ma intorc la oile mele.
Sunt bine dar putin racit, nu merg inca dar tot mai sper si dupa 5 ani.

Va pupa jorj acum ca am putina treaba.

Revin !
010620112721