Why??

Tell me why I can’t be there where you are???

flo

Life goes on as it never ends………….

Hei!

Hei!

Septembrie……gata a venit toamna. De acum treaba multa…..punem muraturi, ma pun si eu la borcan ca na 2 saptamani sa stai zi de zi in apa sarata de la Techirghiol e cam acelasi lucru ca si cum ai sta la fiert in saramura pentru muraturi :D.
Da………abia intors dintr-un sejur de 2 sapatamani la Techirghiol, stau acum si parca simt ceva ciudat in corp……..posibil reactii la tratamentul facut acolo.
Bai ce sa zic ? sunt bine (barbat bine si modest :))) ) dar inca tot nu merg, tot nu pot strange pumnul sa le trag cate una alora care ma enerveaza :)).
Am trecut printr-o perioada uratica in ultimile luni….o depresie a pus stapanire pe mine, o depresie provenita din lipsa progreselor in ciuda recuperarii pe care o tot fac……. Poate ca a mers a mers a mers iar acum ma aflu iar in dreptul unui prag care trebuie trecut.
Incet incet incep sa-mi revin :D!
App………mai intrebati-ma si voi una alta ca sa tot mormai eu de nebun parca e asaaaa )).
De luni gazeta sporturilor publica un reportaj despre Mihaita Nesu, despre starea lui si despre el in general.
Sunt dinamovist 100%, mihai este stelist dar nu asta conteaza……citesc despre starea lui pentru ca ma intereseaza si pentru ca inteleg perfect prin ce trece acum,
De exemplu in ziarul de ieri am citit asta :
«După ce am citit articolul am înţeles că Neşu are un caracter fantastic dacă nu s-a prăbuşit după aşa ceva. Olandezii îl pot recupera, noi nu avem habar să facem aşa ceva »
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF ……nu stiu ce sa zic legat de : « Olandezii îl pot recupera, noi nu avem habar să facem aşa ceva »

Si la noi se face o recuperare destul de buna chiar daca ducem lipsa tehnologiei de afara……uneori mana omului poate face mai mult decat cel mai performant aparat.
Avem in tara kinetoterapeuti destul de buni, avem ape termale si sarate care ajuta enorm in recuperare dupa niste traumatisme destul de grave.
Nu zic acum ca daca as fii avut posibilitatea sa merg afara pentru recuperare nu as fii facut-o ca mi-e bine aici…….nu…….dar hai sa nu-i mai ridicam in slavi tot timpul pe straini……in felul asta noi ne ingropam iar strainilor li se urca la cap ;).
In fine !
Maine dimineata la 11 :30 sunt invitat la GSP Tv……….ne vedem acolo !

ghiol-lac

Va pupa jorj!