De duminica!

Salutare!

In ultimul sezon din Romanii au talent, concurentii au reusit sa ne imprime pe creier cateva expresii.
De exemplu cand ajungem la serviciu, multi dintre noi ne salutam mai nou:
“Hei, hei,
Neata, bine v-am gasit
Bun bine v-am gasit,
Bun bine v-am gasit!” (Krem)

La scurt timp apare sefu’ si ne ia cu:
“Buna dimineata tuturor, bine v-am gasit
Fi-ti atenti 2 minute, la ce v-am pregatit”…………..toata lumea e numai ochi (umflati de la prea mult/putin somn) si urechi (infundate). Dupa cele 2 minute de atentie la neatentie ca e groasa, vine si urarea de bine: “Sa trecem la……..treaba” :)))

Caterinca :D:
Guvernul lansează programul Prima Dată, pentru tinerii virgini din România care se adresează tinerilor peste 18 ani care nu au avut posibilitatea să facă sex până acum, deşi îşi doresc mult.
Domnul prim-ministru ne spune ca: “Dacă România nu le va oferi acestor tineri posibilitatea de a face sex, ei o să plece peste hotare ca să facă sex. Acum ne plângem că ne pleacă creierele din ţară, dar în curând o ne mai plece şi alte organe.”……….ce spui, este un lucru bun?
Hai ca am ras si azi……..sau nu :)))

Sa trecem la lucruri mai serioase!
Acum 2 zile am fost invitat la RealitateaTv pentru ca o stire facea inconjurul Romaniei si o luase ameteala saraca: “Mihai Nesu s-a ridicat in picioare”…..sincer, asta este un lucru extraordinar si sa dea Dumnezeu sa ramana pe picioare mult si bine.
Dar cum s-a ridicat?
A fost asezat, pozitionat intr-un aparat. Standing sau verticalizator se mai numeste care sunt de mai multe feluri. Unele electrice, altele manuale, altele in care te pui si stai ca o statuie nemiscat, altele care iti permite sa misti anumite parti ale corpului.
La ce ajuta?
Ajuta la reluarea si obisnuinta in pozitia verticala,
Ajuta la reglarea respiratie a circulatie sangelui si reglarea tranzitului intestinal
Ajuta la un tonus mai bun al picioarelor, spatelui etc.
Felicitari Mihai pentru progresul facut dar se putea si mai devreme :D.

O duminca frumoasa sa aveti!

aşa de ora 5!

Cred ca am făcut anul de când ora 5 nu ma mai prins geana pe geana……sunt spart de somn dar nu mi-e somn……ştiu ce vreau sa zic dar nu se leagă. Înţelegi tu ala care citeşti!
Am apucat sa dorm de pe la 23:30 până ……nu ştiu dar nu mult, timp în care am si visat. Ce? Habar nu am sincer nu-mi amintesc……probabil ceva xxx ca m-am trezit în curul gol.
Aşa gălăgie sa facă liniştea asta? Zău e enervantă!
Ce să fac ce să fac ce să fac?
Pe facebook am intrat….si pe acolo câţiva rătăciţi dar nimic interesant.
Pe mess am intrat dar pana mea…..a ajuns un fel de hi5 nu ma mai atrage cu nimic plus când vad 30 de status-uri cu: “dorm somn uşor în păturică nani nani cu puiutu” ma, ia capu!