Day 3&4!

Ieri nu am prea avut timp sa mormai pe aici pt ca:
M-am trezit iar primul din sanatoriu :))
M-am omorat pe la sala grav

Masajul a durat ceva mai mult dar tot eu am fost zeul :))
Laserul frate,electro-stimularea si magneto isi fac efectul si durerea de spate a disparut
La bazin trag de mine sa stau cat mai mult in saramura 😀
Dupa toate astea, am plecat la plimbare prin Constanta…….pe la cazinoul ala prapadit, unde am constatat ca inca mai tine vrajirea unei fete pe malul marii

Hop Top se apropie ore mesei si plecam spre Techirghiol
Intre timp am fost in vizita si pe la my friend Catalina 😀
Astazi am avut cam acelasi program fara noutati
Plec afara acum…….
Va pupa Jorj!

Day 2!

Am crezut ca o sa am si eu un program mai ok astazi dar, ce crezi?…….
M-am trezit pe la 7 fara 10 😐 inadmisibil :)), asta pentru ca la 7.30 eram programat la masaj……..ce masaj frate ca la 7.35 eram deja gata…….pentru prima data cand intru cu o fata intr-o camera si nu sunt eu ala care termin primul :)).
Se spune ca este indicat un masaj inainte sa incepi un antrenent……..spre urmare, am mers la sala: bicicleta, gantere, minge medicinala, nici un geam sa intre aer (s-au facut sesizari in privinta asta pentru a muta sala in alta parte dar fara rezultat)……..asta este!
Dupa sala urmeaza putina magnetizare (poza din postul trecut)…..acolo de obicei programele sunt mai lungi si majoritatea intra in lumea viselor pe muzica lui julio iglesias………atttaaatt!
Intr-un fel este bun programul asta de dimineata ca termini procedurile mai repede, dar ajungi la bazin lesinat……..si cum apa este si ea calda, ajungi in camera mai mult comotionat……….glumesc!
Roata de la scaun ma i-a de manuta si ma invita pe malul lacului………suna romantic nu? Pana mea, in alta parte nu prea ai unde sa te duci si in plus pe acolo mai auzi un batran, doi cum isi spun unul altuia “domne ce bine era cu Ceausescu! ”.
Va pupa Jorj si ne auzim mañana

Back in Techirghiol!

Am ajuns la Techirghiol(de ieri)…………..
Frumos, soare, liniste, mosi si babe, ce puteam sa-mi doresc mai mult? :D. Am dat o tura prin parcare si usor, usor s-a lasat seara, frigul.
M-am bagat la somn in patul moale care mi-a spart spatele in doua……cred ca si frasu ala mic a lu’ Nica dormea mai bine in copaia aia a lui.
De dimineata pe la ora 8, , cu ochii mei rosi de vampir am fost sa ma consulte doamna doctor………m-a vazut, i-am placut, mi-a dat proceduri si vorba ai “Sa trecem la treaba!”.
Fuga la camera, m-am schimbat pentru bazin……..pac pac de acolo am “fugit” la niste electrostimulare, lasere frateeeee si alte alea.
La urma am lasat masajul :D………pai nu? Dupa atata treaba trebuia sa ma relaxez putin.
Fasolea de la pranz nu mi-a facut cu ochiu’ si am hotarat daca tot e vremea frumoasa, sa ies la plimbare pe malul lacului 😀
Va pupa Jorj si ne auzim maine.