Share sa ajunga si la ochiul lor!

O sa incep prin a spune ca sunt responsabil pentru ce spun, nu pentru ce intelegi.

In acesti 7 ani de cand am ajuns sa dau din maini mai mult decat a dat domnul Ivan Patzaichin la vasle, in viata mea au aparut foarte multi oameni.
Oameni de buna credinta dar si asa zisii “vulturi” care tot dau tarcoale in jurul meu, doar doar sa-si infiga ghiarele in mine si sa se infrupte fara efort din munca mea si a acelor oameni buni din viata mea.
Necopt inca si necunoscator al acestei vieti, am acceptat in jurul meu pe toata lumea………pana la un moment dat cand am realizat si am spus STOP.
Am spus STOP acestor paraziti care stau cu tigarea in mana si privind spre nicaieri, astepta sa le cada din cer fara sa faca pic de efort.
Am intrat intr-o alta lume, o lumea a oamenilor cu probleme, o lume in care refuz sa cred ca exista rautate, invidie, o lumea in care imi doresc ca necazul sa ne apropie, nu sa ne inraiasca.
Nu generalizez dar din pacate in lumea asta sunt foarte multi oameni rai care arunca vorbe urate in necunostinta de cauza.
Acum doua luni am aflat ca sunt mancat de cur(va rog sa-mi scuzati vocabularul) intr-un mare fel de catre oameni cu probleme(handicap) care nu ma cunosc, sau au impresia ca ma cunosc citind despre mine prin ziare.
Dragi asa zisi “prieteni”:
Nu este vina mea ca, cazul meu a fost mediatizat.
Nu cer ziarelor sa scrie despre mine.
Nu scriu la televiziuni sa ma dea pe sticla.
Nu cersesc cum am auzit ca se spune despre mine.
Nu sunt platit pentru aparitiile astea.
Nu sunt un handicapat bogat.
NU, Nu si iar Nu……………
Sunt George Balta baiatul care inceraca sa schimbe suflete atat cat poate si cu ce poate.

O zi frumoasa va doresc!

Jorj

Putin din George Balta!

Je, George Balta, baiatul din linia 1, a ajuns sa schimbe vieti? Asa se pare si ma bucura asta pentru ca imi place ca ce fac are si un rezultat.
Nu este o lauda, nu-mi sta in fire sa ma laud………bine, doar atunci cand ma uit in oglinda, ajung sa ma deochi singur :)).
Sa incepem :)!
Majoratul l-am prins in cantonament si na, ca orisicare am primit telefoane bla bla bla. Ai mei dupa ce mi-au spus La multi ani, mi-au mai spus: “ce-ti doresti tu, aia sa-ti dea Dumnezeu…”.
Fara sa stau prea mult pe ganduri, le-am spus ca imi doresc sa ajung cunoscut……….hmmmm, ce crezi tu cititorule, dorinta mi s-a implinit? Eu zic ca da.
Din nefericire, cand mi-am spus dorinta, nu m-am gandit si in ce fel sa ajung cunoscut.
Din fericire, acum imi dau seama ca directia in care a luat-o dorinta, este cea buna.

Am ajuns sa dau mana si sa stau la aceeasi masa cu oameni pe care-i vedeam doar la televizor.
Am ajuns sa apar la televizor si in ziare.
Am ajuns sa fiu chemat prin spitale sa arat ca o paralizie nu ii spune STOP vietii. Toate astea datorita disciplinei pe care am practicat-o timp de 10 ani…..RUGBY-ul.
Acum vreau sa fiu inteles ca aparitiile mele la televizor si in ziare nu imi umple contul ci singurul castig sunteti voi, oamenii de langa mine cu probleme si fara.
Pe cei cu probleme incerc atat cat pot si cu ce pot sa-i ajut, iar dintre cei fara probleme fac o selectie si ii pastrez doar pe cei puternici. De ce? Pentru ca si eu sunt om, iar atunci cand privirea mi se lasa-n jos cineva trebuie sa imi puna mana-n barba si sa mi-o ridice la loc.
Inca o chestie: Nu va mai ganditi ca ma deranjati daca-mi scrieti incurajari sau orice vreti voi. Ce vrei sa spui acum, spune acum, pentru ca maine poate fi……..
Nu sunt star, nu sunt vedeta, sunt George Balta baiatul care schimba vieti.

Ma inclin atat cat pot si va doresc o zi frumoasa!

P.S. Pentru cei ce vor sa vada un spectacol frumos, azi de la ora 19 pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, nationala Romaniei intalneste Tonga.

Hai Romania!