Super-eroii mei!

Toata lumea il stie pe George, zambitor, frumos, curat, ingrijit si hai sa spunem si educat :).
Cati stiti de ce George este asa cum am scris mai sus??
Pai sa va fac misiunea mai usoara o sa va spun eu:
Ea este mama:

O femeie pe care Dumnezeu a inzestrat-o cu o putere fenomenala, o femeie care a avut puterea sa dea viata la 3 copii, o femeie care a avut puterea sa se adune si sa mearga mai departe dupa ce unul din copii a zburat spre cer, altul a zburat pe drumul lui si altul aripile i s-au rupt.
El este tata:

Un barbat pe care Dumnezeu l-a inzestrat cu o super-putere, un barbat care a ramas aproape de familia lui in ciuda sorti pe care viata i-a oferit-o.
Ei sunt super-eroii mei si pentru ca impreuna nu prea am avut iesiri, am hotarat sa le fac o mini-vacanta de 4 zile intr-un loc mirific…….Bucovina.
Am amanat plecarea asta cam de 3 ori din cauza ploilor, dar cand s-a indreptat, am spus “Hai… Cu cate 2 tricouri de caciula, miercuri am pornit. Nu am facut o rezervare la cazare pentru ca am vrut sa vad cum sta treaba cu accesul.
Intr-un final am gasit undeva prin voronet…….eram oboist si recunosc si putin cam plin de spume pentru ca nu reuseam sa gasesc ceva bun.
Mama: “dormim in masina”
Tata: “incercam si aici”
Am incercat si a fost super bine……Casa Elena cu camera la parter, camera spatioase si frumoase.
Sincer, am avut cele mai frumoase 4 zile din ultimii 5 ani, am vazut locuri mai frumoase ca Parisul, am cunoscut oameni minunati.
Ei sunt Super-eroii mei, ei sunt principalul motiv pentru care George este inca aici :).