Nu se vede, ea se simte!


1.83 m, 92 de kg, bine facut si puternic, pare printre oamenii de rand un gigant, un munte de nemiscat, un om care ar paria si pe noroc, un om care pare ca n-ar da inapoi niciodata.
Dar ce poarta in inima, odata coborata in picioare, il ingenuncheaza si il face sa planga ca un pui de om lasat singur printre straini.
Iubirea……
N-o tine in tine, inprasti-o prin ochi, prin fiecare por al tau pentru ca sentimentul asta este suficient de puternic sa miste inima oricui, sa inmoaie picioarele oricui.
Te poate cobora dar te poate si ridica si ajuns acolo sus, nu vei vrea sa mai cobori…….ba chiar ti-ai forma o lume a ta, o lume pe care ai improsca-o cu iubire.
Pana acum, nimic nu a fost gasit sa fie mai puternic ca iubirea si cu toate astea majoritatea dintre noi ne zbatem in indoiala. Suntem prea ocupati cu traitul si nu ne mai aducem aminte de un cuvant asa mic….iubire.
Opreste-te un minut si priveste spre parintele, fratele, copilul ,prietenul/prietena ta si multumeste-i lui Dumnezeu ca lumea in care traiesti a fost binecuvantata cu un lucru……..IUBIREA.