Asa pe fuga….!

Daaa…….deci sa mai iau si eu tastatura asta in brate si sa mai mormai cate ceva pe blogul asta :p.
Stiu ca ma injurati ca nu am mai postat de foarte mult timp dar leneeaaa asta este GRAVA.
Sa incep cu :
Cum te mai simti ? (intrebarea care face parte din mine) o pot folosii chiar pe post de nume :)))…… ‘’heeeyyy, ’’cum te simti’’ iesi pe afara ?, heeeyyy, ’’cum te simti’’ hai la masa……… ‘’
Nu ma simt inca (sunt un nesitit) dar prooomiittt ca asta se rezolva :D……sincer am `fost cam puturos in ultima vreme, dar cum toti se scuza o sa ma scuz si eu :))…..am fost in sesiune si am invatat (nu ma cred nici eu)……….o sesiune cu una bucata restanta…..mergeee treabaa :p.
Fizic ma prezint bine………burta creste, restu scade :)))…..ma cam dor umerii dar este de bine………vorba doctorilor (bucura-te cand te doare)……mda ;;) sunt cel mai happy ce pot sa zic.
Stati putin……………………………as manca o shaurma!
Asaaaaaa. Ce sa va mai spun ?
Aaaa da……….pai am avut ocazia sa ajung pe cel mai mare stadion de rugby din lume…celebrul Twickenham din Londra……..asta anul trecut in noiembrie la un meci intre Anglia vs Samoa……super meci, super atmosfera.
Ceva noutati……pai am devenit unchi……da…..deci pe 5 ianuarie, sora mea draga si buna, dintotdeauna copilul problema a adus pe lume si in familia noastra o membra (Teodora)……….ii uram cu totii sa fie sanatoasa si nu ca masa :))).

Sunt bine sanatos, va doresc toate cele bune, imi este foame, va mai scriu si maine……haidi pa ! 😀

O zi buna !

9 comentarii la „Asa pe fuga….!”

  1. E asa mai merge.Ma bucur ca esti bine,chiar ma gandeam cum nu scrii nimic,inseamna ca e de bine :).Sa le traiasca fetita,sa-ti traiasca nepoata,sa aiba parte de multa sanatate si sa va aduca multe bucurii.Numai bine!

  2. Sa maritat sorata…Casa de piatra. hai mai ca un copil e o binecuvantare intotdeauna, sa vezi cand o sa faca primi pasi si o sa iti impinga la carut..o sa iti de a oo cana cu apa..;))

  3. Multi ani traiasca,multi ani traiasca LA MULTI ANI!Sper sa nu dau cu bata in balta dar din cate imi amintesc,eu pe 5 si tu pe 6 nu?Iti doresc sa ai parte de multa sanatate,dragoste,liniste si multe impliniri personale si profesionale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *