Fetele, dragostea si Mickey…..!

Hai sa fiu rau si sa vorbesc despre fete ghinioniste, fete de care nu se prea leaga dragostea pe care o tot cauta de pe la 13 ani :)))…..si cand in sfarsit o gasesc, apare nenorocitul de Mickey Mouse si ii rupe inima in enspe mii de bucati cand o pupa pe Minnie.
Atunci apare JURAMANTU SUPREM: JUR CA NU O SA MA MAI INDRAGOSTESC NICIODATA SI ORICE OCAZIE O SA SE IVEASCA O SA PROFIT MAXIM DE EL!……….. Unele chiar se tin de cuvant dar sunt si altele care………..la primul ochi facut de Juan sunt fleasca 😀 (acum toate spun ca eu nu sunt asa) este?
La 14 ani, in clasa a 8a baiatul de la 8D dupa care e lesinata ii pune mana pe fund, se fasticeste si se stramba dar hormonul ei nebun striga: “MAAAAAIII VREAAUUU!”.
Hooo “iubire” ca o sa ai parte toata viata de porci dastia care o sa te vada drept o bucata de carne dar si te prosti care o sa te vada iubirea vietii lor……..Cand dai de un dasta, in capul tau este acum Razbunarea, Razbunare pentru ce ti-a facut scarba aia de Mickey manca-l-ar cainii de urecheat….
Il faci de nu mai iese din casa, dar urmatoarea victima tot tu esti cand in liceu (asta daca ajungi pana acolo) il intalnesti pe ala de te da peste cap………faci orice sa-i intrii la inima <3 daarrrrr cand afli ca inima lui bate dincolo :))) iar te juri ca.............si ca Mickey ti-a distrus viata :))) Cresti, termini liceul, facultatea, masterul, doctoratul, te angajezi ca secretara pe 11 milioane, te mariti cu un burtos de meserie parior din casa, faci un credit si...................il injuri pe Mickey . 487659_10151014946304441_1444685844_n

Va pupa Jorj!

0 comentarii la „Fetele, dragostea si Mickey…..!”

  1. Nu cred ca fetele care cauta de la 13 ani “iubirea” se mai deranjeaza la 14 sau 15 sa planga dupa un baiat :))…bucatile de carne sunt bucati de carne pana la capat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *