Care stiri?

La ora 7 toata lumea dispare de peste tot si fuge in fata televizoarelor, la stiri.
Aseara m-am uitat si eu la stiri ca doar nu era sa raman singur afara, in fata sanatoriului si rau am facut! De obicei nu o fac pentru ca sunt prezentate numai porcarii. Si nu am avut nicio surpriza. Daca vreau sa vad sau sa citesc ceva interesant intru pe un site dedicat stirilor si gasesc acolo aproape orice s-a petrecut in lume.
Dar nu aveam nimic altceva de facut si m-am uitat de la un capat la altul al “stirilor”. Aproape toate interviurile sunt la fel. Aceleasi intrebari pe care le-a invatat si vecinul meu de 2 ani, puse de unii care se vor reporteri dar care nu sunt in stare sa lege doua cuvinte. Si dupa fiecare stire ramai ca la inceputul ei.
Am vazut printre toate nimicurile si ceva care m-ar fi interesat in mod direct. Cica aia care ne conduc, deputatii, au discutat ceva despre persoanele cu dizabilitati. Si ca sa fie circul complet au invitat ei cateva persoane lovite de soarta sa se chinuie cu urcatul si coboratul treptelor pentru ca dupa aceea sa se faca precizarea ca au promis ei, deputatii, sa construiasca o rampa pentru “handicapati”, sa poata ajunge la microfon. De parca intereseaza pe nenea tolanit in fotoliul de mii de euro ce are de spus unu’ care este in carje sau in scaunul rulant.
Eu zic sa dea dumnealor niste legi si sa oblige cumva politia sa le si aplice asa cum trebuie incat sa nu mai parcheze toti dobitocii in dreptul rampelor trotuarelor sau de la spitale.
In fine, se termina reportajul si nu am inteles despre ce au discutat ei acolo. Si mai bine ca nu am inteles ca oricum ramane la stadiul de discutie.
Altceva nimic interesant la stiri.
Ma gandeam ca macar la stirile sportive sa fie ceva mai multa lumina. Dar si acolo ceva mai de speriat decat la stirile de la ora 5: huligani care arunca cu borduri in autocare, “sportivi” care urla si mananca hartii nervosi pe arbitrii, bazine de apa mai jegoase ca garla in care ma balaceam cand eram mic, stadioane goale intr-o etapa fara culoare… intr-un cuvat, NIMIC.
Despre rugby s-a vorbit jumatate de minut si doar despre o indigestie, in conditiile in care Nationala U20 a batut tot in Africa, printre care si selectionata asemanatoare a SUA si s-a calificat in prima divizie. FELICITARI, BAIETI!!!
Si nici Nationala U21 nu se lasa mai prejos si s-a calificat in semifinalele Campionatului European! FELICITARI SI BAFTA IN CONTINUARE!
Astea sunt stirile la noi, asta e Romania!

0 răspunsuri la „Care stiri?”

  1. Cu media e problema mare…s-a deschis larg poarta si au intrat multi inauntru.
    PEntru faza cu rugby-ul…de acord, dar pana la un punct. Ai tu cunostinta de mari proiecte ale FRR care sa aduca media mai aproape? Stii tu de legaturi in media ale FRR? Stai linisit, nu au! Nu fac nimic!
    In rest…insanatosire grabnica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *