Povestea ochilor!

Am primit pe mail de la domnul Vasile Constantin o povestioara foarte draguta. Sincer o stiam, dar poate unii dintre voi nu ati citit-o pana acum :).

A fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba. Ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor. El era intotdeauna gata sa o ajute.

Intr-o zi ea i-a spus lui: “Daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cu tine.”

Intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi.. Cand bandajele au fost luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei.

El a intrebat-o: “Acum ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cu mine?”

Fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. Numai vazand ochii lui inchisi a socat-o. Ea nu se astepta la asta. Gandul ca trebuie sa se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze.

Prietenul ei a plecat si a doua zi i-a scris o nota spunand: “Sa ai grija de ochii tai, draga mea, pentru ca inainte sa fie ai tai, au fost ai mei!”

Asa este si cu mintea omeneasca care lucreaza aproape intodeauna cand starea noastra se schimba. Numai cativa dintre noi ne reamintim cum a fost viata noastra inainte si cine a fost alaturi de noi in cele mai dureroase situatii.

oarba

O zi buna va doresc!

0 răspunsuri la „Povestea ochilor!”

  1. Multumim Domnului Vasile Constantin(MAO)pentru frumoasa povestioara .Doamne ,cat ADEVAR ,cata INTELEPCIUNE intr-o povestioara atat de scurta…!Cine are ochi sa o citeasca si sa o spuna mai departe.O ZI BUNA ITI DORESC!

  2. Exista oameni….cativa dar inca mai exista oameni care ar face tot ce la sta in putere sa-si ajute aproapele. O poveste adevarata si frumoasa din care ar trebui sa intelegem multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *